Božićni sajam darivanja Općine Semeljci

U subotu 17. prosinca 2016., u Semeljcima ispred općine i u Domu kulture održana je prava božićna čarolija, „Božićni sajam darivanja“. Već tradicionalno božićno okupljanje ove je godine zasjalo u novom ruhu. Cilj organizatora bio je nagraditi sve ljude koji posjete sajam, i ponuditi nove sadržaje posjetiocima.

Posjetitelji su tako uživali u predstavi za djecu Glumačke amaterske družine KUD-a „Sklad“ „Djed Mraz ide u mirovinu“, zatim je premijerno prikazan novi video spot „Sokacima Općine Semeljci“.  Nakon toga nastupila je poznata pjevačica Iva Ćurić koja je otpjevala najpoznatije obrade pjesama, kao i svoje vlastite.

Posebno atraktivno bilo je nagradno darivanje u kojemu su sudjelovali svi posjetitelji sajma, a čije su nagrade pripremile udruge s područja Općine, koje su zaista pokazale dobru volju i velikodušno darivale.  Naime, svi posjetitelji mogli su se upisati na listu i tako sudjelovati u nagradnom izvlačenju. Iva Ćurić izvukla je prvih nekoliko brojeva (i dobitnika), a podijeljeno je preko 40 poklona.

U sklopu sajma bio je postavljen i „kutak za slikanje“ koji je bio posebno dekoriran božićnim ukrasima, okićenom jelkom, sanjkama i zapakiranim poklonima, gdje su se brojni mještani slikali. Općina je tijekom cijeloga dana sve posjetitelje počastila kuhanim vinom, punčem i čajem. Djeca su bila darivana raznim slatkišima i narančama, koje im je dijelio Djed Mraz. Uz to, lovci su sve posjetitelje počastili čobancem. Sudionici ove božićne priče proveli su ugodno popodne i priličan broj je poručio organizatorima – vidimo se i nagodinu!

 

Katarina Horvat

 

grb bijeli

 

OPĆINA SEMELJCI

Adresa: Kolodvorska 2 - Telefon: 031 856 310 Fax: 031 856 197

OIB: 41900631748 - IBAN: HR9425000091838600000

E-mail: opcina.semeljci@os.t-com.hr